Predstavljamo Vam Andrea 360° – softver koji će Vam omogućiti da svoju energiju uložite u razvoj a fokus stavite na članove!

Andrea Solutions sačinjava tim ljudi koji su svoja znanja i iskustva stekli tokom višedeceinjskog rada u fitnes & health industriji. Do najsitnijih detalja znamo kako je biti fitnes menadžer, raditi prodaju i organizovati marketing kada su budžeti relativno mali ili ne postoje. Sami smo iskusili probleme administrativih i ostalih neophodnih poslova koji svakodnevno oduzimaju previše vremena nekada si svo vreme koje imate.

Boreći se sa svim gore navedenim, a svesni činjenice da je konkurencija sve agresivnija odlučili smo da razvijemo softver koji će ponuditi mnogo više od evidencije dolazaka i praćenja isteka članarina.

Andrea 360° predstavlja novu generaciju inteligentnih poslovnih aplikacija koje pomažu da unapredite prodaju, optimizujete poslovne procese i motivišete zaposlene.

Zašto smo investirali u softver

Danas kada živimo i poslujemo u doba digitalnih komunikacija, mobilnih aplikacija i interneta koji je svuda dostupan, razvija se bezbroj softverskih rešenja koja olakšavaju poslovanja, utiču na smanjenje troškova a povećanje produktivnosti – zašto bi onda mi iz fitnes i health industrije u ovome zaostajali?

Andrea 360° je namenski kreirana da svakodnevne, komplikovane i dugotrajne procese jednog fitnes ili health kluba automatizuje i time omogući menadžmentu da se fokusiraju na ono što donosi rezultat, a to su marketing i prodaja sa fokusom na uslugu i građenje odnosa sa članovima.

Kome je Andrea 360° namenjena?

Bilo da vodite fitnes klub ili da ste personalni trener, vodite wellness ili beauty centar, Andrea 360° može da se prilagodi Vašem poslovanju. Nije bitno da li imate 10 ili 10 000 klijenata, softver se lako konfiguriše i personalizuje na osnovu Vaših potreba.

Zahvaljujući skalabilnosti, brzoj implementaciji i lakoći upotrebe, ovaj softver koristi se u svim granama beauty, health i fitnes industije. Svaku funkcionalnost softvera pažljivo smo planirali i razvija d možete koristiti prilikom Vašem poslovanja. Ovde navodimo samo neke od tipova poslova i funkcionalnosti za koje verujemo da će Vam koristiti:

Jednom fitnes centru Andrea 360° može pomoći tako što će na jednom mestu držati sve podatke članovima, pojednostaviti proces registracije i olakšati marketing. Personalni treneri mogu valjano da iskoriste mogućnost brzog i lakog zakazivanja treninga, kao i uvid u zauzetost trenera u realnom vremenu.

Sportski centri mogu iskoristiti funkcionalnost email komunikacije i prodaje u pokretu, dok će sportske školice uvideti vrednost segmentacije članova kreiranja različitih grupa polaznika, kriranja različitih modela članarina i praćenja prihoda u realnom vremenu.

Ukoliko poslujete u oblasti health industrije, Andrea 360° se lako prilagođava Vašem načinu poslovanja. Beauty centri mogu da lako i jednostavno da zakazuju tretmane i prate profitabilnost svakog tretmana ili neke druge usluge, dok spa i wellness centri mogu da uvide vrednost u lakom zona poslovanja prate popunjenost poslovanje svake zone ponaosob i kroz CRM modul podignu uslugu na viši nivo.

Kako Vam Andrea 360° smanjuje troškove, trud i gubitak vremena

Kako želimo da imate kontrolu od 360° i tako da prestanete da razmišljate o repetitivnim poslovima, u softver smo uključili sve funkcionalnosti za koje verujemo da će Vam biti neophodne.

Klub menadžment

Andrea 360° lako preuzima na sebe “menadžerske poslove“. Na jednom mestu možete lako upravljati podacima Vaših članova, ali i vršiti menadžment Vašeg tima. Takođe možete pratiti prihode u realnom vremenu, ali i vršiti zakazivanje i rezervacije termina za neograničeno vremena unapred.

CRM

Kako biste unapredili, ali i olakšali komunikaciju sa potencijalnim i postojećim članovima, CRM uključen u Andrea 360° na sebe preuzima procese njihove segmentacije po određenim karakteristikama kao i unpravljanje zadacim koje možete dodeliti sebi ili nekom članu tima. Pored ovoga, takođe možete pratiti rezultate prodaje u realnom vremenu i vizualizovati levak prodaje kako biste lako doneli značajne strateške odluke.

Marketing

Zadovoljstvo Vaših članova i klijenata na prvom je mestu. Zato su marketing funkcionalnosti razvijene tako da unapređuju vašu komunikaciju sa klijentima i daje Vam sve relevantne informacije za kreiranje i praćenje marketing kampanja. Segmentacija Vaših korisnika se vrši automatski putem marketing listi, a popuste, vaučere, akcije i specijalne ponude možete kreirati u nekoliko klikova.

POS

Kompleksnost prodajnih procesa se umanjuje zahvaljujući Andrea 360°. Softver je kreiran tako da nakon samo nekoliko klikova možete definisati grupe kupaca i grupe proizvoda i usluga. Takođe možete vršiti naplate bez obzira gde se nalazite, a svojim klijentima pružiti i mogućnosti fleksibilnog plaćanja. Na kraju, ali ne i manje važno, softver Vam pruža mogućnost praćenja stanja magacina i praćenja dugovanja kako nikada ne biste dospeli u neprijatnu situaciju.

Izveštaji

Najdosadniji i najiscrpniji procesi poslovanja se svode na klik – Andrea 360° automatski stvara izveštaje na dnevnom, mesečnom i godišnjem nivou i to po različitim kriterijumima. Dobijate pregled Vašeg poslovanja od 360° zahvaljujući mogućnosti da odaberete preko 50 jedinstvenih izveštaja i tako poboljšate uvide u poslovanje. Na ovaj način, lako i jednostavno dobijate sve informacije potrebne za donošenje odluka i razvoj strategija.

Integracije

Sa Andrea 360° ne morate da se brinete o fiskalnim štampačima. Softver ima mogućnost integracije sa najčešće korišćenim fiskalnim štampačima na tržištu što dalje omogućava automatsko ažuriranje izveštaja i zakonom obavezne lista dnevnog prometa. Integracija sa RFID i barkod čitačima Vam pruža mogućnost da dodatno uvećate zadovoljstvo Vaših članova i klijenata. Softver se takođe se može integrisati i sa Mailchimp platformom, vodećem svetskom platformom za masovno slanje email-ova.

Imate podršku

Naš cilj je Vaš uspeh. Zato se naš tim prvo upoznaje sa Vama i Vašim načinom poslovanja, a zatim se upušta u prilagođavanje softvera. Implementiramo ga mi, ali zajedno sa Vama kako biste ubuduće samostalno mogli da pravite promene i implementirate nove procese bez dodatnih troškova. Ukoliko želite još pomoći, naš tim Vam je uvek na raspolaganju.

Fokusirajte se na ono što je zaista bitno, a ostalo prepustite Andrea 360° Kontaktirajte nas, zatražite besplatan demo, a zatim se posvetite podizanju Vašeg poslovanja na viši nivo.