Naša priča

Iako smo okrenuti digitalu, naša priča ipak ima stvaran karakter.

U fitnes centru koji sam ranije vodio, došla su dvojica mladića koji su mi postavili zanimljivo pitanje: Zašto niko nije smislio aplikaciju koja će olakšati posao fitnes centrima?

S obzirom na to da su njih dvojica bili programeri, trebalo im je novca za sprovođenje ideje i neko ko se razume u fitnes poslovanje. Naravno, podržao sam ih bez ikakvih nedoumica.

Dogovorili smo se, osnovali partnerski odnos i radili smo na građenju aplikacije koja će olakšati posao, ne samo fitnes centrima, već i wellness, spa i sportskim klubovima, hotelima i teretanama.

Nekoliko radnih verzija, nekoliko test verzija i aplikacija je bila spremna za plasiranje. Došlo je vreme da damo naziv softveru koji će olakšati sve dosadne procese, analize i analitike koje oduzimaju mnogo vremena. S obzirom na to da je tokom celog mog života ovakve vrste poslova vodila Andrea, odlučili smo da softver dobije naziv Andrea 360° jer želimo da imate sveobuhvatnu podršku u poslovanju, a da Andrea i Vama bude asocijacija na svu pomoć kako ne biste trošili vreme na monotone poslove, već ga posvetili razvoju i unapređivanju poslovanja.

Javite nam se.

Srdačni pozdravi,
Milan Ivetić