Andrea 360° Softver za wellness & spa centre

Andrea 360° Vam daje mogućnost da pratite sve zakazane termine klijenata, kao i da u svakom trenutku imate uvid u sve izvršene usluge. Zahvaljujući svojim različitim funkcionalnostima, uz Andrea 360° možete da pratite performans različitih tretmana i usluga. Putem samo nekoliko klikova, znaćete šta od Vaše ponude je najprofitabilnije, a čemu je potrebna dodatna promocija, i na taj način možete lako unaprediti svoje poslovanje.

Zakazivanje termina

Andrea 360° daje Vam mogućnost zakazivanja i rezervacije Vaših tretmana i usluga klijentima neograničeno unapred. Zahvaljujući rasporedu koji je dostupan za samo nekoliko klikova, moći ćete da znate koliko vremena zaista imate.

Saznajte više

Menadžment timom

Na jednom mestu možete da imate uvid u Vaše zaposlene. U nekoliko klikova, napravite njihove rasporede rada, dodelite im zadatke, raspodelite proviziju, i još mnogo toga. Takođe, samo Vi lično možete zaposlenima da dodelite pristup softveru.

Saznajte više

Zadaci i beleške

Kako ne biste gubili vreme, Andrea 360° daje Vam još jedan način da unapredite organizaciju – beleške i zadaci. Vi i Vaš tim možete napraviti podsetnike i ostale beleške čime ćete u svakom trenutku raspolagati relevantnim informacijama za unapređenje rada.

Saznajte više

Specijalne ponude

Uz Andrea 360° na veoma jednostavan način možete kreirati vaučere, specijalne ponude i pogodnosti kojima ćete uvećati zadovoljastvo klijenata. U samo nekoliko klikova, moći ćete da stvorite pogodnost koju ćete promovisati i tako unaprediti poslovanje.

Saznajte više

Fokusirajte se na ono što je važno. Andrea 360° preuzima sve ostalo.

Zakažite besplatan demo

Dodatne uključene funkcionalnosti

Unapređen menadžment
Podaci o lidovima
Pametan marketing

Optimizovana prodaja
Automatizovani izveštaji
Dodatne integracije

Pogledajte sve

Sigurnost

Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Isključivo Vi odlučujete ko će imati pristup njima. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

Prilagodljivost

Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

Dostupnost

Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.

Zakažite besplatan demo

  Često postavljana pitanja

  Molimo da pogledate našu politiku privatnosti za detaljan pregled o tome koje, kako i kada prikupljamo i koristimo podatke o Vašem poslovanju i ličnim informacijama.

  Da, razvili smo poseban modul koji vam omogućava prenos svih podataka bez obzira da li se radi o članovima, članarinama, paketima članstva ili uslugama. Prenos Vaših podataka možete raditi samostalno i time kontrolisati pristup podacima kao i informacijama koje želite da prenesete.

  Da, bezbednost podataka je naš najviši prioritet. Koristimo brojne sisteme za bezbednost i sledimo stroge procedure kako bismo se osigurali da bezbednost podataka svih naših korisnika, kao i bezbednost podataka Vaših članova i klijenata, budu na najvišem mogućem nivou zaštite.

  Andrea 360 Tim Vam obezbeđuje neograničenu tehničku podršku tokom čitave naše saradnje. Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć, naš tim uvek možete kontaktirati putem email-a ili telefona.

  Slobodno nas kontaktirajte, naš tim čine ljudi koji kreiraju i implementiraju nove trendove u menadžmentu sportskih klubova, fitnes centara i beaty studija.  Organizovaćemo konsulatacije 1:1 kako bi bolje upoznali vaše poslovanje i dali adekvatne smernice za unapređenje.

  Da. Kako bi ste što pre krenuli sa korišćenjem našeg softvera predlažemo naš PREMIJUM paket za implementaciju sistema. Naš tim će kompletno implementirati softver i prilagoditi ga za potrebe Vašeg poslovanja. Nakon toga ćemo Vas upoznati sa svim mogućnostima softvera kako biste ubuduće samostalno mogli da pravite promene i implementirate nove procese bez dodatnih troškova.