Andrea 360° Softver za teretane i fitnes centre

Andrea 360° biće Vaš pouzdan partner u svakodnevnom poslovanju. Daće Vam mogućnost da se fokusirate na unapređenje odnosa sa članovima i prodaju, dok će se administrativni poslovi obavljati putem jednog klika, tako da Vi to i ne osetite.

Upravljanje članovima

Na jednom mestu imaćete podatke o svim svojim članovima, njihovoj aktivnosti, istoriji plaćanja i prisustva, i drugog. U samo nekoliko klikova moći ćete da im ponudite modele naplate, kao i da ažurirate njihove članarine.

Saznajte više

Kontrola pristupa

Andrea 360° omogućava da automatski imate uvid u prisustvo članova u realnom vremenu. Na ovaj način, možete postaviti dozvole pristupa određenim delovima kluba ili dozvole za pristup u određenom vremenskom periodu.

Saznajte više

Personalizacija

Uz pomoć funkcije beleška, zadataka, kao i podsetnika moći ćete da sve neophodne informacije držite na jednom mestu. Na ovaj način, svaki Vaš proces kao i komunikacija sa članovima biće izvršena na pravi način u pravo vreme.

Saznajte više

Marketing

Relevantne poruke u pravo vreme na pravi način možete slati svojim članovima zahvaljujući automatizovanom načinu slanja email-ova. Takođe dobijate mogućnost slanja email-ova na osnovu karakteristika Vaših članova.

Saznajte više

Fokusirajte se na ono što je važno. Andrea 360° preuzima sve ostalo.

Zakažite besplatan demo

Dodatne uključene funkcionalnosti za teretane i fitnes centre

Unapređen menadžment
Podaci o lidovima
Pametan marketing

Optimizovana prodaja
Automatizovani izveštaji
Dodatne integracije

Pogledajte sve

Sigurnost

Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Isključivo Vi odlučujete ko će imati pristup njima. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

Prilagodjivost

Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

Dostupnost

Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.

Zakažite besplatan demo

  Često postavljana pitanja

  Molimo da pogledate našu politiku privatnosti za detaljan pregled o tome koje, kako i kada prikupljamo i koristimo podatke o Vašem poslovanju i ličnim informacijama.

  Da, razvili smo poseban modul koji vam omogućava prenos svih podataka bez obzira da li se radi o članovima, članarinama, paketima članstva ili uslugama. Prenos Vaših podataka možete raditi samostalno i time kontrolisati pristup podacima kao i informacijama koje želite da prenesete.

  Da, bezbednost podataka je naš najviši prioritet. Koristimo brojne sisteme za bezbednost i sledimo stroge procedure kako bismo se osigurali da bezbednost podataka svih naših korisnika, kao i bezbednost podataka Vaših članova i klijenata, budu na najvišem mogućem nivou zaštite.

  Andrea 360 Tim Vam obezbeđuje neograničenu tehničku podršku tokom čitave naše saradnje. Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć, naš tim uvek možete kontaktirati putem email-a ili telefona.

  Slobodno nas kontaktirajte, naš tim čine ljudi koji kreiraju i implementiraju nove trendove u menadžmentu sportskih klubova, fitnes centara i beaty studija.  Organizovaćemo konsulatacije 1:1 kako bi bolje upoznali vaše poslovanje i dali adekvatne smernice za unapređenje.

  Da. Kako bi ste što pre krenuli sa korišćenjem našeg softvera predlažemo naš PREMIJUM paket za implementaciju sistema. Naš tim će kompletno implementirati softver i prilagoditi ga za potrebe Vašeg poslovanja. Nakon toga ćemo Vas upoznati sa svim mogućnostima softvera kako biste ubuduće samostalno mogli da pravite promene i implementirate nove procese bez dodatnih troškova.