Andrea 360° Softver za sportske školice

U svega nekoliko klikova možete kreirati različite grupe članova unutar školice i pratiti svoje poslovanje na nivou svake od njih. Sve neophodne informacije za rad sa decom možete imati unutar Andrea 360°, uključujući komunikaciju sa roditeljima, kao i informacije o dogovorenim aktivnostima za naredne periode.

Upravljanje članovima

Uz Andrea 360° možete imati sve potrebne informacije o svojim polaznicima na jednom mestu. Nakon samo nakoliko klikova možete pristupiti njihovoj istoriji prisustva, plaćanja i ostalim relevantnim informacijama.

Saznajte više

Praćenje prihoda

Uspešnost svog poslovanja možete pratiti u realnom vremenu zahvaljujući pametnim bazama podataka Andrea 360°. U svakom momentu imećete uvid u svoje ostvarene prihode po različitim kriterijumima.

Saznajte više

Kontrola pristupa

Uz Andrea 360° bićete u mogućnosti da date ili onemogućite pristup delovima Vaše školice po određenim kriterijumima. Takođe ćete moći da automatski pratite individualno i kolektivno prisustvo Vaših polaznika u školici.

Saznajte više

Prodaja u pokretu

Andrea 360° Vam omogućava pristpup podacima i vršenje prodaje gde god se nalazili (dokle god imate internet konekciju). Tako možete prihvatiti uplatu ili pak naplatiti iznenadni termin Vaših polaznika u bilo kom trenutku.

Saznajte više

Fokusirajte se na ono što je važno. Andrea 360° preuzima sve ostalo.

Zakažite besplatan demo

Dodatne uključene funkcionalnosti

Unapređen menadžment
Podaci o lidovima
Pametan marketing

Optimizovana prodaja
Automatizovani izveštaji
Dodatne integracije

Pogledajte sve

Sigurnost

Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Isključivo Vi odlučujete ko će imati pristup njima. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

Prilagodljivost

Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

Dostupnost

Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.

Zakažite besplatan demo

  Često postavljana pitanja

  Molimo da pogledate našu politiku privatnosti za detaljan pregled o tome koje, kako i kada prikupljamo i koristimo podatke o Vašem poslovanju i ličnim informacijama.

  Da, razvili smo poseban modul koji vam omogućava prenos svih podataka bez obzira da li se radi o članovima, članarinama, paketima članstva ili uslugama. Prenos Vaših podataka možete raditi samostalno i time kontrolisati pristup podacima kao i informacijama koje želite da prenesete.

  Da, bezbednost podataka je naš najviši prioritet. Koristimo brojne sisteme za bezbednost i sledimo stroge procedure kako bismo se osigurali da bezbednost podataka svih naših korisnika, kao i bezbednost podataka Vaših članova i klijenata, budu na najvišem mogućem nivou zaštite.

  Andrea 360 Tim Vam obezbeđuje neograničenu tehničku podršku tokom čitave naše saradnje. Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć, naš tim uvek možete kontaktirati putem email-a ili telefona.

  Slobodno nas kontaktirajte, naš tim čine ljudi koji kreiraju i implementiraju nove trendove u menadžmentu sportskih klubova, fitnes centara i beaty studija.  Organizovaćemo konsulatacije 1:1 kako bi bolje upoznali vaše poslovanje i dali adekvatne smernice za unapređenje.

  Da. Kako bi ste što pre krenuli sa korišćenjem našeg softvera predlažemo naš PREMIJUM paket za implementaciju sistema. Naš tim će kompletno implementirati softver i prilagoditi ga za potrebe Vašeg poslovanja. Nakon toga ćemo Vas upoznati sa svim mogućnostima softvera kako biste ubuduće samostalno mogli da pravite promene i implementirate nove procese bez dodatnih troškova.