Andrea 360° Softver za sportske centre

Uz Andrea 360° podaci o svim Vašim članovima biće na jednom mestu. Imaćete potpun uvid u ukupan broj članova, plaćene članarine, kao i period isticanja članarina. Izveštaji relevantni za Vaš uspeh biće Vam dostupni u nekoliko klikova, tako da ćete svu svoju energiju moći da usmerite na unapređenje poslovanja.

Laka registracija

Registracija novih članova postaje brza i jednostavna zahvaljujući integraciji sa tehnologijom fotografske identifikacije sa brojnim uređajima.

Saznajte više

Email komunikacija

Kako biste svim članovima pružili informacije relevantne isključivo za njih, Andrea 360° omogućava automatizaciju i segmentaciju email komunikacije.

Saznajte više

Pristup od 360°

Pristup svim informacijama skladištene u Andrea 360° imate 24/7 gde god se nalazili. Uz pomoć pametnog telefona možete kako pristupiti podacima, tako i vršiti funkcije kao što su naplata, zakazivanje i ostalo.

Saznajte više

Jednostavnost poslovanja

Zahvaljujući integraciji sa RFID i barkod čitačima, imaćete mogućnost da svojim članovima pružite uglađeno, lako i jedinstveno iskustvo treninga i boravka u Vašem centru.

Saznajte više

Fokusirajte se na ono što je važno. Andrea 360° preuzima sve ostalo.

Zakažite besplatan demo

Dodatne uključene funkcionalnosti

Unapređen menadžment
Podaci o lidovima
Pametan marketing

Optimizovana prodaja
Automatizovani izveštaji
Dodatne integracije

Pogledajte sve

Sigurnost

Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Isključivo Vi odlučujete ko će imati pristup njima. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

Prilagodljivost

Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

Dostupnost

Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.

Zakažite besplatan demo

  Često postavljana pitanja

  Molimo da pogledate našu politiku privatnosti za detaljan pregled o tome koje, kako i kada prikupljamo i koristimo podatke o Vašem poslovanju i ličnim informacijama.

  Da, razvili smo poseban modul koji vam omogućava prenos svih podataka bez obzira da li se radi o članovima, članarinama, paketima članstva ili uslugama. Prenos Vaših podataka možete raditi samostalno i time kontrolisati pristup podacima kao i informacijama koje želite da prenesete.

  Da, bezbednost podataka je naš najviši prioritet. Koristimo brojne sisteme za bezbednost i sledimo stroge procedure kako bismo se osigurali da bezbednost podataka svih naših korisnika, kao i bezbednost podataka Vaših članova i klijenata, budu na najvišem mogućem nivou zaštite.

  Andrea 360 Tim Vam obezbeđuje neograničenu tehničku podršku tokom čitave naše saradnje. Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć, naš tim uvek možete kontaktirati putem email-a ili telefona.

  Slobodno nas kontaktirajte, naš tim čine ljudi koji kreiraju i implementiraju nove trendove u menadžmentu sportskih klubova, fitnes centara i beaty studija.  Organizovaćemo konsulatacije 1:1 kako bi bolje upoznali vaše poslovanje i dali adekvatne smernice za unapređenje.

  Da. Kako bi ste što pre krenuli sa korišćenjem našeg softvera predlažemo naš PREMIJUM paket za implementaciju sistema. Naš tim će kompletno implementirati softver i prilagoditi ga za potrebe Vašeg poslovanja. Nakon toga ćemo Vas upoznati sa svim mogućnostima softvera kako biste ubuduće samostalno mogli da pravite promene i implementirate nove procese bez dodatnih troškova.