Andrea 360° Softver za PT studije

Andrea 360° Vam omogućava lako i brzo zakazivanje termina klijenata, a takođe Vam omogućava da u realnom vremenu vidite zauzetost trenera, kao i njihov broj odrađenih treninga u određenom periodu. Na jednom mestu imaćete evidenciju o svakom klijentu, uključujući njihove rezultate antropometrijskog merenja i ostalih analiza neophodnih za Vaš rad.

Zakazivanje treninga

Andrea 360° Vam daje mogućnost da u samo nekoliko klikova zakažete ili rezervišete termine za Vaše klijente. Zahvaljujući ovome, u svakom momentu ćete znati sa koliko vremena zaista raspolažete.

Saznajte više

Menadžment Vašeg tima

U tek nekoliko klikova, moći ćete da pravite raspored svakom članu Vašeg tima, da im dodelite zadatke, raspodelite proviziju, i ostalo. Andrea 360° omogućava Vam da ove administrativne poslove ubrzate, olakšate i pojednostavite.

Saznajte više

Zadovoljstvo klijenata

Kako je zadovoljstvo klijenata na prvom mestu, Andrea 360° Vam pruža jedan dodatan način da to postignete – mogućnost fleksibilnog plaćanja. Svojim klijentima možete ponuditi plaćanje kreditnom ili debitnom karticom, online plaćanje, plaćanje na rate i ostalo.

Saznajte više

Unapređenje prodaje

Kako biste znali u kojim momentima se vrši prodaja, koji trenuci su oni ključni i gde je potrebna optimizacija, Andrea 360° Vam daje mogućnost vizualizacije prodajnog levka. Uz ove informacije, moći ćete da izvršite značajne strateške odluke.

Saznajte više

Fokusirajte se na ono što je važno. Andrea 360° preuzima sve ostalo.

Zakažite besplatan demo

Dodatne uključene funkcionalnosti

Unapređen menadžment
Podaci o lidovima
Pametan marketing

Optimizovana prodaja
Automatizovani izveštaji
Dodatne integracije

Pogledajte sve

Sigurnost

Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Isključivo Vi odlučujete ko će imati pristup njima. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

Prilagodljivost

Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

Dostupnost

Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.

Zakažite besplatan demo

  Često postavljana pitanja

  Molimo da pogledate našu politiku privatnosti za detaljan pregled o tome koje, kako i kada prikupljamo i koristimo podatke o Vašem poslovanju i ličnim informacijama.

  Da, razvili smo poseban modul koji vam omogućava prenos svih podataka bez obzira da li se radi o članovima, članarinama, paketima članstva ili uslugama. Prenos Vaših podataka možete raditi samostalno i time kontrolisati pristup podacima kao i informacijama koje želite da prenesete.

  Da, bezbednost podataka je naš najviši prioritet. Koristimo brojne sisteme za bezbednost i sledimo stroge procedure kako bismo se osigurali da bezbednost podataka svih naših korisnika, kao i bezbednost podataka Vaših članova i klijenata, budu na najvišem mogućem nivou zaštite.

  Andrea 360 Tim Vam obezbeđuje neograničenu tehničku podršku tokom čitave naše saradnje. Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć, naš tim uvek možete kontaktirati putem email-a ili telefona.

  Slobodno nas kontaktirajte, naš tim čine ljudi koji kreiraju i implementiraju nove trendove u menadžmentu sportskih klubova, fitnes centara i beaty studija.  Organizovaćemo konsulatacije 1:1 kako bi bolje upoznali vaše poslovanje i dali adekvatne smernice za unapređenje.

  Da. Kako bi ste što pre krenuli sa korišćenjem našeg softvera predlažemo naš PREMIJUM paket za implementaciju sistema. Naš tim će kompletno implementirati softver i prilagoditi ga za potrebe Vašeg poslovanja. Nakon toga ćemo Vas upoznati sa svim mogućnostima softvera kako biste ubuduće samostalno mogli da pravite promene i implementirate nove procese bez dodatnih troškova.