Andrea 360° Softver za kozmetičke i frizerske salone

Uz Andrea 360° možete da zakazujete usluge i tretmane neograničeno unapred za svakog klijenta. Softver vam nudi mogućnost praćenja prodaje svakog tretmana i usluge ponaosob, a da biste uvek bili spremni za rad, Andrea 360° vam omogućava da pratite lager preparata i ostale robe.

Zakazivanje i rezervacija

Uz Andrea 360° dobijate mogućnost da zakažete ili rezervišete tretman Vaših klijenata neograničeno unapred. Nakon nekoliko klikova imaćete uvid u svoj raspored i tako znati kako da optimalno iskoristite svoje vreme.

Saznajte više

Kreiranje vaučera

Kako biste pružili zadovoljstvo svojim klijentima, Andrea 360° Vam omogućava da kreirate vaučere i ostale specijalne ponude koje možete promovisati i tako dodatno obradovati svoje klijente i unaprediti svoje poslovanje.

Saznajte više

Email komunikacija

Kako bi Vaši klijenti bili obavešteni o svemu što nudite, bilo da su to promotivni paketi, preostali termini za zakazivanje ili pak edukativni resursi, Andrea 360° Vam omogućava potpunu automatizaciju i segmentaciju email komunikacije.

Saznajte više

Praćenje inventara

U svakom trenutku možete znati koju robu imate na lageru tako da Vas to nikada ne može iznenaditi. Zahvaljujući automatizovanim izveštajima i praćenju stanja, moći ćete da na vreme sprečite sve potencijalne komplikacije i probleme.

Saznajte više

Fokusirajte se na ono što je važno. Andrea 360° preuzima sve ostalo.

Zakažite besplatan demo

Dodatne uključene funkcionalnosti

Unapređen menadžment
Podaci o lidovima
Pametan marketing

Optimizovana prodaja
Automatizovani izveštaji
Dodatne integracije

Pogledajte sve

Sigurnost

Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Isključivo Vi odlučujete ko će imati pristup njima. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

Prilagodljivost

Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

Dostupnost

Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.

Zakažite besplatan demo

  Često postavljana pitanja

  Molimo da pogledate našu politiku privatnosti za detaljan pregled o tome koje, kako i kada prikupljamo i koristimo podatke o Vašem poslovanju i ličnim informacijama.

  Da, razvili smo poseban modul koji vam omogućava prenos svih podataka bez obzira da li se radi o članovima, članarinama, paketima članstva ili uslugama. Prenos Vaših podataka možete raditi samostalno i time kontrolisati pristup podacima kao i informacijama koje želite da prenesete.

  Da, bezbednost podataka je naš najviši prioritet. Koristimo brojne sisteme za bezbednost i sledimo stroge procedure kako bismo se osigurali da bezbednost podataka svih naših korisnika, kao i bezbednost podataka Vaših članova i klijenata, budu na najvišem mogućem nivou zaštite.

  Andrea 360 Tim Vam obezbeđuje neograničenu tehničku podršku tokom čitave naše saradnje. Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć, naš tim uvek možete kontaktirati putem email-a ili telefona.

  Slobodno nas kontaktirajte, naš tim čine ljudi koji kreiraju i implementiraju nove trendove u menadžmentu sportskih klubova, fitnes centara i beaty studija.  Organizovaćemo konsulatacije 1:1 kako bi bolje upoznali vaše poslovanje i dali adekvatne smernice za unapređenje.

  Da. Kako bi ste što pre krenuli sa korišćenjem našeg softvera predlažemo naš PREMIJUM paket za implementaciju sistema. Naš tim će kompletno implementirati softver i prilagoditi ga za potrebe Vašeg poslovanja. Nakon toga ćemo Vas upoznati sa svim mogućnostima softvera kako biste ubuduće samostalno mogli da pravite promene i implementirate nove procese bez dodatnih troškova.