Poboljšajte prodajne mogućnosti POS

Ciljevi koje postavljate sebi i svom timu mogu se lako pratiti u realnom vremenu putem Andrea 360° softvera. Svojim klijentima možete pružiti mogućnost fleksibilnog plaćanja i tako osigurati njihovo zadovoljstvo. POS funkcionalnost Vam takođe omogućava da pratite svoj invetar putem samo nekoliko klikova.

Prodaja u pokretu

Bilo da se nalazite u svom klubu ili na kampovanju, možete da vršite prodaju i da prikupljate uplate svojih članova. Uz pomoć svog pametnog telefona ili tableta, možete naplatiti članovima iznenadne personalne treninge, iznajmljenu opremu ili proizvod, masažu i bilo koju drugu uslugu.

Fleksibilno plaćanje

Uvek je dobro ponuditi svojim klijentima opcije za plaćanje. Uz pomoć Andrea 360° POS-a ponudite članovima različite opcije plaćanja: gotovina, kreditne ili debitne kartice, virmansko plaćanje ili plaćanje preko kredita.

Praćenje stanja magacina

Praćenje robe u magacinu sastavni je i bitan deo biznisa. Izveštaji o stanju robe, kao i izveštaji o prodaji, koje pruža softver Andrea 360° pomažu u otkrivanju grešaka i identifikaciji problematičnih mesta pre nego što postanu veći problemi i naruše poslovanje.

Nominalni i procentualni popusti

Prilikom naplate paketa članstva, usluga ili robe, ukoliko želite da date popust, možete odabrati da li će popust biti u procentima ili ćete ga uneti kao određeni novčani iznos.

Prilagođavanje prikaza

Sa željom da rad u softveru u određenoj meri bude i zanimljiv krajnjem korisniku, POS modul Andrea 360° pruža Vam mogućnost da prilagodite prikaz prema Vašim potrebama, prema bojama brenda, ili prosto na način kako Vam se sviđa da ekran izgleda.

Grupe kupaca

Andrea 360° Vam pruža mogućnost da definišete različite grupe kupaca (članova) na osnovu kojih možete dodeliti određene privilegije ili restrikcije, kao što je izbor usluga ili proizvoda koje mogu platiti, cena po kojoj plaćaju, popuste koje ostvaruju, i ostalo.

Grupe proizvoda i usluga

Kako biste lakše pratili uspešnost poslovanja različitih profitnih centara unutar Vašeg kluba ili centra, možete definisati različite grupe proizvoda i usluga i na taj način pratiti prihode ili definisati privilegije i restrikcije.

Plaćanje kreditom

POS modul daje mogućnost da Vaši članovi uplate avansno određeni kredit i da kasnije taj kredit troše za plaćanje različitih proizvoda i usluga kao što su, na primer, voda, peškir ili bilo šta drugo iz Vaše ponude.

Praćenje dugovanja

Koliko se puta desilo da Vaši članovi treba da plate vodu na kraju treninga ili bilo koju drugu uslugu, a da su u tom trenutku zaboravili novac kod kuće? Andrea 360° daje Vam mogućnost da na jednom mestu pratite dugovanja svih članova kako se dugovanja ne bi gomilala.

Zakažite besplatan demo

  Dodatne funkcionalnosti

  Pored POS, Andrea 360° pruža dodatne mogućnosti za poboljšanje poslovanja

  Sigurnost

  Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

  Prilagodljivost

  Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

  Dostupnost

  Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.