Optimizujte oglašavanje Marketing

Kreiranje i izvršavanje marketing strategija postaje lakše uz Andrea 360°. Softver automatski segmentiše lidove u bazi, označava kako je Vaš kontakt saznao za Vas i olakšava email marketing – sve što Vam je potrebno za osmišljavanje efektivne kampanje je na jednom mestu.

Marketing liste

Svaka marketing segmentacija zahteva posebne analize postojećih članova, potencijalnih kupaca i korisnika. Na osnovu ulaznih podataka i postavljenih kriterijuma segmentacije, Andrea 360° automatski dodeljuje korisnike određenoj grupaciji kako bi Vaša komunikacija, kao i ponuda koju nudite tom korisniku bila personalizovana.

Izvor kontakata

Da bi investicija u marketing aktivnosti bila pametna, neohodno je da znate kako su potencijalni članovi saznali za Vas, tj, za Vaš klub i na osnovu podataka koje Andrea 360° pruža u realnom vremenu znaćete gde treba da se oglašavate, kako i gde da usmerite marketing budžet, koliko novca treba da uložite, i tako dalje.

Vaučeri

Kreirajte specijalne vrednosne vaučere ili vaučere sa uslugama koje će Vaši članovi moći da poklone svojim prijateljima ili koje će kompanije moći da poklone svojim zaposlenima.

Email marketing

Andrea 360° pruža Vam mogućnost da pošaljete profesionalno dizajnirane mejlove na neograničen broj adresa u kratkom vremenu. Takođe, mejlove možete da šaljete korisnicima na osnovu njihovog ponašanja, preferenci, prethodne prodaje, da poželite dobrodošlicu novim članovima, da pokrenete neaktivne članove i drugo.

Popusti, akcije i specijalne ponude

Definišite specijalne pogodnosti i popuste kao i period trajanja istih za članarine ili bilo koje druge proizvode. Popuste je moguće definisati na nivou jednog ili više prizvoda, grupe proizvoda ili grupe članova.

Zakažite besplatan demo

  Dodatne mogućnosti

  Pored marketinških, Andrea 360° Vam pruža dodatne mogućnosti

  Sigurnost

  Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

  Prilagodljivost

  Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

  Dostupnost

  Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.