Preuzmite kontrolu od 360 stepeni Menadžment kluba

Uz Andrea 360° softver, svakodnevnica Vašeg poslovanja se olakšava i optimizuje. Umesto da relevantne podatke držite po raznim folderima, Andrea 360° bezbedno čuva sve na jednom mestu. Od upravljanja podacima klijenata i upravljanja ljudskim resursima, pa sve do praćenja prihoda u realnom vremenu – sve Vam je dostupno u nekoliko klikova.

Upravljanje članovima

Upravljajte podacima Vaših članova na jednom mestu gde možete pogledati informacije o njihovom nalogu, istoriju plaćanja, prisustvo, kao i ostale beleške koje Vam pomažu da uvećate njihovu aktivnost i zadržite ih kao klijente. Ponudite članovima različite modele naplate. Zamrznite, suspendujte ili otkažite članstva.

Registracija klijenata

Pojednostavite proces registracije i učlanjenja sa softverom koji se može povezati sa fiskalnom kasom, barkod, RF i drugim čitačima članskih kartica.

Menadžment ljudskih resursa

Kontrolišite pristup softveru svojim zaposlenima, upravljajte njihovim veštinama, dodelite im zadatke, napravite rasporede rada, raspodelite proviziju i to u svega nekoliko klikova.

Praćenje prihoda

Zahvaljujući pametnim bazama podataka, Andrea 360° u realnom vremenu prati ostvarene prihode prema različitim kriterijumima: prema vrstama prihoda, prema članovima, po paketima članstva, po načinima plaćanja, i slično.

Prilagodljivost

Andrea 360° osmišljen je tako da se prilagođava potrebama i ciljevima poslovanja. Nije bitno da li centar broji 50 ili 1050 klijenata, bitno je da iskustvo korištenja softvera odgovara Vašim potrebama.

Kontrola pristupa

Kontrola pristupa omogućava da automatski pratite individualno i kolektivno prisustvo članova kako bi se znalo koliko ljudi se nalazi u objektima i u koje vreme. Takođe, možete postaviti dozvole koje kontrolišu pristup određenim delovima teretane ili u određenim časova.

Zakazivanje i rezervacije

Bilo da treba da rezervišete personalne treninge, prijavite članove na grupni trening, zakažete masažu, spa ili jednostavno da napravite raspored dolaženja, Andrea 360° pomaže Vam da automatski upravljate ovim planovima i vremenom sa kojim raspolažete.

Zakažite besplatan demo

  Dodatne funkcionalnost

  Osim klub menadžmenta, Andrea 360° Vam pruža dodatne mogućnosti

  Sigurnost

  Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

  Prilagodjivost

  Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

  Dostupnost

  Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.