Kontrola od 360 stepeni Izveštaji

Andrea 360° Vam štedi vreme tako što Vam automatski stvara izveštaje na dnevnom, mesečnom ili godišnjem nivou po različitim kriterijumima. Vreme koje provodite radeći administrativne poslove sada će Vam biti skraćeno, tako da ćete moći da se posvetite razvoju poslovanja.

360° pregled poslovanja

Odaberite preko 50 jedinstvenih izveštaja koji se kreću od prodaje i kontrole pristupa inventarima skladišta, dobijte opravdane uvide poslovanja i poboljšane analize za razvoj strategija.

Dnevni izveštaji

Ukupan dnevni promet, dnevni promet po svakom zaposlenom, dnevni promet po načinima plaćanja, stanje magacina, dnevni menadžerski izveštaj, prihodni izveštaji prema svakom segmentu poslovanja, analitika prodaje robe, usluga i članarina, broj poseta, broj potencijalnih članova i još mnogi drugi. Andrea 360° automatski pruža izveštaje koji su neophodni za uspešno praćenje i vođenje poslovanja.

Izveštaji o prometu

U grupi prometnih izveštaja, u realnom vremenu, možete videti promet prema danima, prema proizvodima i grupama proizvoda, prema grupama članova, prema načinu plaćanja. Svaki od ovih izveštaja moguće je videti na dnevnom, nedeljnom, mesečnom ili godišnjem nivou. Možete definisati željeni period i time se dobiti uvid u izveštaje.

Izveštaji o zaposlenima

U gurpi izveštaja o zaposlenima, Andrea 360° pruža pregled ostvarenog prometa na nivou osobe koja radi u prodaji, analitiku izvršenih usluga, obračune plata, kreira sistem nagrađivanja, kao i postavljanja targeta. Softver izdvaja i izveštaje na osnovu menadžera prodaje u kojima dobijate jasan uvid o ostvarenoj prodaji, broju novih članova, kao i obnovljenim i produženim članarinama.

Izveštaji o članovima

Članovi su najbitniji deo Vašeg poslovanja, zbog toga Vam Andrea 360° pruža izveštaje o broju kontakata na nivou svakog segmenta, bilo da je lid, aktivan ili neaktivan član i drugo. Takođe, pruža Vam i pregled članova prema ukupnom i prosečnom broju dolazaka, kako na dnevnom, tako i na svim drugim nivoima, pregled ostvarenog prihoda od pojedinca ili grupe i slično.

Izveštaji o lidovima

U grupi izveštaja o lidovima, možete pratiti uspešnost marketinških kampanja, kao i uspešnost prodajnog procesa, locirati slabe karike u procesu koje nazivamo “customer journey” i na taj način definisati ključne aktivnosti za unapređenje odnosa sa potencijalnim članovima, postojećim članovima, i potencijalno sa nekativnim članovima.

Marketing izveštaji

Marketing izveštaji daju potpun uvid o uspešnosti Vaših marketing kampanja. Možete pratiti na koji način Vas ljudi pronalaze, broj generisanih lidova na nivou određene kampanje ili događaja, broj kreiranih kontakata na nivou dana ili određenog perioda, uspešnost email kampanja, i drugog.

Izveštaji o paketima članstva i članarinama

Ova grupa pokriva izveštaje o svim ključnim performansima kada je uspešnost prodaje u pitanju. Možete pratiti prodaju na dnevnom, mesečnom ili godišnjem nivou po broju novih članova, po broju produženih ili obnovljenih članarina. Ovi izveštaji olakšavaju proces kreiranja biznis plana, predikcije prodaje i kreiranja sistema nagrađivanja koji je realan i motivišuć.

Zakažite besplatan demo

  Dodatne funkcionalnosti

  Pored automatizovanja izveštaja, Andrea 360° Vam nudi dodatne funkcionalnosti

  Sigurnost

  Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

  Prilagodljivost

  Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

  Dostupnost

  Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.