Jedan softver, bezbroj mogućnosti Integracije

Da biste unapredili svoje poslovanje na optimalan način, Andrea 360° ima mogućnost integracije sa najčešće korišćenim fiskalnim štampačima na tržištu, kao i sa RFID i barkod čitačima. Tako možete da osigurate zadovoljstvo klijenata, a komplikacije po Vaše poslovanje biće otklonjene, dok ćete sačuvati svoje vreme od umarajućih administrativnih poslova.

RFID & barkod čitači

Sa RFID ili barkod tehnologijama, članovi mogu lako da otključaju svoje ormariće, da se prijave na neki od treninga, uđu, u salu a da pritom ne moraju da se prijave na info desk. Pored automatske registracije, moguća je i manuelna evidencija unosom broja kartice ili na osnovu pretrage po imenu i prezimenu.

Integracija sa fiskalnim uređajima

Andrea 360° softversko rešenje integrisano je sa najčešće korišćenim fiskalnim štampačima na tržištu. Shodno tome, automatski se ažuriraju izveštaji neophodni za računovodstvenu evidenciju robe i usluga, prometi po načinima plaćanja, stanje na lageru, kao i zakonom obavezna lista dnevnog prometa ugostitelja DPU.

Mailchimp

Mailchimp je vodeća svetska platforma namenjena malim biznisima. Milioni ljudi i biznisa u svetu koristi Mailchimp kako bi objavili pravi sadržaj pravim ljudima u najbolje vreme. Andrea 360° u potpunosti je integrisana sa Mailchimp platformom. Na taj način omogućava Vam masovno slanje email-ova direktno iz same aplikacije, celoj bazi ili određenom segementu baze, kao i praćenje uspešnosti svake email kampanje u realnom vremenu.

Zakažite besplatan demo

  Dodatne funkcionalnosti

  Uz automatizaciju izveštaja, Andrea 360° Vam nudi dodatne mogućnosti

  Sigurnost

  Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

  Prilagodljivost

  Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

  Dostupnost

  Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.