Upravljanje odnosa sa klijentima CRM

Kako biste osigurali da je svaki Vaš klijent ili potencijalan klijent zadovoljan, CRM koji je uključen u softver Vam omogućava da u svakom momentu znate kako da im pristupite. Upravljanje lidovima, beleške i zadaci, kao i vizualizacija puta od kontakta do prodaje, daje Vam mogućnost da lako i brzo donesete strateške odluke koje će unaprediti poslovanje.

Potencijalni članovi

Upravljajte svim informacijama o potencijalnim članovimana jednom mestu. Veoma lako i brzo možete dodeljivati zadatke svojim zaposlenima kako ni u jednom trenutku ne biste izgubili potencijalnu prodaju. Vodite beleške, planirajte komunikaciju, zadajte prioritete, napravite plan, pregledajte glavne zadatke, završene razgovore i još mnogo toga.

Prodajni levak

Vizualno pratite celokupnu fazu prodaje – od početka do samog kraja. Andrea 360° automatski prikazuje tok prodaje kako bi Vam pomogla da uočite mesta u kojima dolazi do porasta, odnosno pada, prodaje. Zahvaljujući vizuelnom prikazu, brzo i lako možete da donosite strateške odluke.

Rezultati prodaje u realnom vremenu

Zahvaljujući najsavremenijim saznanjima iz informacionih tehnologija, Andrea 360° softver prikuplja podatke u realnom vremenu na osnovu unetih kriterijuma kako bi na jednom mestu bile dostupne sve informacije neophodne za donošenje odluka.

Beleške i zadaci

Svesni potrebe za dobrom organizacijom, razvili smo deo Beleške i zadaci kako bi se zatvorio kompletan proces upravljanja biznisom. Uz pomoć beleški, podsetnika i zadataka uvek ćete biti na pravom mestu, sa relevantim informacijama o članu, članovima, potencijalnim korisnicima, zaposlenima, započetim i završenim zadacima, i ostalog.

Zakažite besplatan demo

  Ostale funkcionalnosti

  Pored integrisanog CRM-a, Andrea 360° nudi dodatne mogućnosti:

  Sigurnost

  Vaši podaci su u potpunosti sigurni. Skladište se u Cloud-u na serverima koji se nalaze u inostranstvu, dok pristup njima odobravate Vi direktno iz aplikacije.

  Prilagodljivost

  Softver se u potpunosti prilagođava Vašem poslovanju i Vašem načinu rada.

  Dostupnost

  Andrea 360° softveru možete pristupiti preko računara ili mobilnog telefona u bilo kom trenutku – potrebna Vam je samo internet konekcija.