Menadžment od 360 stepeni Klub menadžment

Od upravljanja ljudskim resursima, preko upravljanja članovima, sve do praćenja prihoda, Andrea 360° omogućava Vam kompletan pregled poslovanja u svakom trenutku.

Saznajte više

Unapredite poslovanje CRM

Upravljajte podacima o lidovima, vizualizujte proces prodaje i pronađite one tačke koje možete optimizovati zarad poboljšanja poslovanja.

Saznajte više

Osnažite oglašavanje Marketing

Od segmentacije Vaših ciljnih grupa, pa sve do automatizacije email marketinga, sada možete da imate sve informacije neophodne za kreiranje i izvrašvanje marketing kampanja na jednom mestu.

Saznajte više

Pratite ispunjavanje ciljeva POS

Uz pomoć Andrea 360° možete pratiti uspešnost poslovanja gde god se nalazili uz samo nekoliko klikova. Postavite i pratite prodajne i druge ciljeve u realnom vremenu.

Saznajte više

Budite u toku Izveštaji

Automatski napravite više od 50 vrsta izveštaja na dnevnom, mesečnom ili godišnjem nivou. Nakon samo nekoliko klikova, imaćete uvid u svoje poslovanje i poboljšane analize za dalji razvoj.

Saznajte više

Dodatne mogućnosti Integracije

Andrea 360° poseduje integraciju sa RFID i barkod tehnologijama, kao i sa većinom fiskalnih štampača na tržištu. Ovako, Vaši klijenti dobijaju više mogućnosti, a Vi dobijate automatsko ažuriranje izveštaja.

Saznajte više

Podignite poslovanje na viši nivo

Andrea 360° je osmišljena tako da se kompletno prilagođava potrebama i ciljevima poslovanja. Softver sadrži veliki broj značajnih funkcionalnosti koje Vam štede vreme i trud, i tako Vam pomažu da svoje poslovanje pratite, optimizujete i unapredite.