Kreirajući softver za vođenje teretana, sportskih i fitnes klubova, na umu smo imali jedno – olakšanje i unapređenje poslovanja teretana i fitnes centara širom Balkana. Sada, kada vidici kompanije Andrea Solutions sežu od Balkana do Bliskog Istoka, sa zadovoljstvom možemo da kažemo da se naša vizija ostvaruje. Sada, imamo želju da pomognemo razvitak malih biznisa u regionu i odatle ideja da ponudimo besplatan softver za vođenje teretane i za personalne trenere

Šta nas je motivisalo da ponudimo besplatan softver za vođenje teretane?

Svesni smo rastuće potrebe za digitalizacijom poslovanja, kao i automatizacije brojnih procesa rada, koji će vlasnicima i menadžerima teretana i personalnim trenerima olakšati, poboljšati i ubrzati poslovanje. Sa druge strane, znamo da želite da ulažete provereno – razlog više da ponudimo softversko rešenje od kog niti jedan klub koji je počeo da koristi softver Andrea 360 do sada nije odustao. 

Ukoliko ste do sada članarine svojih klijenata sabirali na papiru, u notesu oduzimali preostali broj treninga, a dužnici su imali svoj tefter – vreme je da ih sve zajedno odložite na fioku, kao suvenir. Kroz nekoliko godina prisetićete se vremena kada su vam bili od velike koristi. 

Naša motivacija su upravo menadžeri, ujedno instruktori i treneri u malim studijima, koji vikende, dane i sate provode nad kalkulatorom ili tumačeći poruke koje su sami sebi ostavili u “kartonu” člana, umesto da se bave onim što su sanjali da rade – menjaju navike i živote ljudi. 

Digitalizacijom svih pomenutih procesa i mnogih drugih zbog kojih često pomislite “Nisam ovo želeo kada sam pokretao svoj biznis” vratićete se onome što jeste želeli – svojim članovima, njihovim problemima, potrebama i težnjama. 

Jer, tu ste za njih, zar ne?

I pre nego što kažete: “Ma ne razumem se ja u tehnologiju dovoljno da bih ovo koristio”, treba da znate da ćete uz besplatan softver dobiti i sva potrebna video uputstva za kreiranje naloga, a korisnička podrška biće vam u svakom trenutku dostupna putem e-maila. Jer, mi imamo dugogodišnje iskustvo, zbog kog smo vam uvek na raspolaganju.

Digitalizacija nije vaš posao – naš je. Vaš posao je vaša teretana, vaš fitnes studio i vaši članovi. Mi smo tu da vi svoj posao radite bolje, pomoću digitalizacije, za koju ćete u svakom trenutku imati podršku profesionalaca. 

Kome je namenjen besplatan softver za vođenje teretane? 

Verujemo da ste se prepoznali na samom početku, ali hajde da razjasnimo još jednom.

Vlasnici i menadžeri teretana i studija za fitnes, besplatan softver je namenjen vama. Želimo da za godinu dana od sada pogledate svoj studio – studio koji je udvostručio broj klijenata, čija je ocena na Google-u viša od 4.5, ali u koji najveći broj novih klijenata dolazi na preporuku onih koji su godinama sa vama.

Softver nije vaš čarobni štapić. Samim početkom njegovog korišćenja, implementacijom neće se dogoditi apsolutno ništa. 

Kada istražite sve njegove funkcionalnosti, počnete da vodite svoje članove u softveru, formirate pakete članstva i počnete pažljivo da ih pratite – neće mnogo vremena proći dok ne izgovorite: “Pa ovo stvarno radi!” 

Čak i ako procenite da softver nije za vas, šta ste izgubili? Softver dobijate na korišćenje POTPUNO BESPLATNO. 

Personalni treneri, ovaj besplatni softver je i za vas. Znamo da vas zbunjuje da jedan programo može da koristi i vama i menadžeru – trebaju vam potpuno različite funkcionalnosti. 

Softver je napravljen tako da se potpuno prilagodi svim vašim potrebama – vas ne zanima koliko je voda tog dana prodato, ali bitno vam je da napravite precizan raspored treninga za svakog člana. 

Vas ne zanima plata svih kolega fitnes centra – ali zanima vas broj treninga koji ste održali prošle i koje ste zakazali sledeće nedelje. Samo ovako možete da planirate regrutaciju novih klijenata, kao i zaradu za buduće edukacije i održivost posla.

Zadržavanje članova u prostoru nije ono što će vama promeniti poslovanje, ali vođenje plana treninga, bez sveske, notesa, podsetnika – više je nego izvodljivo. Videćete sve prošle treninge, dok u isto vreme pratite napredak članova iz nedelje u nedelju – na istoj stranici, na svom mobilnom telefonu. 

Još jednom, ukoliko shvatite da je rokovnik vaš način rada (što gotovo možemo da garantujemo da se neće desiti) – šta ste izgubili? 

Softver je u svakom trenutku, bez probnog perioda i bez uslovljavanja, potpuno besplatan. 

Šta vam tačno nudi besplatna verzija softvera Andrea360?

Pre nego što detaljno objasnimo sve funkcionalnosti koje će vam biti dostupne, rećićemo vam šta besplatnim softverom NE DOBIJATE – skrivene troškove, prodavce za vratom i skrivenu želju da vas navedemo da softver i platite. 

Vratimo se na besplatne funkcionalnosti koje će vam biti na raspolaganju.

Besplatnom verzijom softvera dobijate jedan korisnički nalog putem kojeg ćete moći da podesite sve što vam je potrebno a zatim i pratite svoj posao. 

Besplatnom verzijom softvera dobićete mogućnost da pratite poslovanje sve dok broj vaših članova ne pređe 30 aktivnih (onih koji redovno obnavljaju svoje članarine), dok broj kontakata u bazi ostaje neograničen. 

Zašto 30?

Iz našeg iskustva, fitnes studiji kojima smo prevashodno namenili besplatnu verziju softvera najčešće se kreću na cifri oko 30 aktivnih članova. 

Taj broj čanova dovoljan je da vi, kao vlasnik kluba koji vodi treninge, zaradite sebi dzeparac. 

Mi znamo da svako od vas želi više od toga zato ćemo vam pokazati da je to moguće uz minimalne napore. Ukoliko broj aktivnih članova pređe 30, čestitaćemo vam i ponuditi našu STARTUP licencu kojom dobijate proširenje na 150 aktivnih za svega 40 EUR mesečno. A kada i to “prekočite” a znamo da hoćete, obradovaćemo vas specijalnom ponudom za neku od naše tri redovne licence i za prvu godinu poslovanja dobićete dodatni popust od 50% na izabranu licencu. Ukoliko broj aktivnih članova ostane 30, nastavljate da korisitite besplatni softver bez ikakvih ograničenja. 

Vratimo se besplatnoj verziji softvera. 

Uz profile članova, dolazi i mogućnost praćenja dolazaka i odlazaka iz studija, praćenja uplaćenih članarina, dugovanja, kao i jedinstveni red alert sistem, pomoću kog ćete moći da vidite kojim članovima uskoro ističe članarina i da ih o tome i obavestite. U isto vreme, videćete i finansijske gubitke ukoliko ti članovi ne nastave da treniraju kod vas. 

U softveru ćete lako formirati i cenovnik usluga koji će vam u svakom trenutku biti dostupan, a direktno iz softvera imaćete mogućnost da evidentirate uplate svojih članova i pratite promet tako da ćete u svakom trenutku znati koje članarine su najprodavanije, a koje se ne prodaju. Precizno ćete utvrditi koliko članarina ima na pilatesu, a koliko ste ovaj mesec zaradili od članarina u teretani – čak i kolika je zarada od prodaje suplementacije. 

Već smo pomenuli i da više nećete dane provoditi praveći izveštaje – softver to radi za vas. Dnevni, menadžerski i računovodstveni izveštaj nalaze se na klik od vas nakon svakog uspešno završenog dana, kao i izveštaj o paketima članstva. 

Rekli smo vam da je automatizacija sjajna stvar, a u to ćete uskoro uveriti i sami. 

Kada će besplatan softver za vođenje teretane biti dostupan i kako mogu da se prijavim? 

Očekujemo da će besplatna verzija softvera biti dostupna nakon 1. maja za sve korisnike. 

Verujemo da će interesovanje za softver biti veoma veliko – zato ne propustite priliku da softver počnete da koristite čim to bude moguće. Odlučili smo da ni na koji način nećemo ograničiti broj beslatnih naloga – svoj nalog moći ćete da napravite kada god odlučite, bez ikakvih ograničenja. 

Popunjavanjem kontakt forme ispod prijavićete se za obaveštenje o dostupnosti besplatnog softverskog modela, onog dana kada on postane dostupan, kao i za besplatni webinar na kom ćete uživo moći da se upoznate sa svim njegovim mogućnostima.