Besplatan softver
za teretane, sportske,
fitnes i velnes centre

Andrea 360, vaš novi poslovni superheroj

Kome je namenjena besplatna verzija softvera Andrea360?

Andrea 360° je Ferari među softverima namenjenim teretanama, sportskim, fitnes i velnes centrima. Prema svedočenjima naših korisnika, softver je  superlak za korišćenje, omogućava da trostruko brže završite sve administrativne obaveze, da konačno imate razumljive i pregledne izveštaje o poslovanju i to u realnom vremenu, na osnovu kojih možete donositi “pametne” i pravovremene poslovne odluke. Mi ćemo na to dodati da softveru možete pristupiti sa računara, tableta ili mobilnog uređaja, bez obzira da li se nalazite u teretani, na godišnjem odmoru ili nekoj dobroj edukaciji.

Ako vas zanima ko stoji iza Andre360 – mi smo tim koji u menadžment sportsko-rekreativnih klubova donosi poslednje svetske trendove, a fitnes biznisom se bavimo duže od dve decenije. Prošli smo kroz većinu izazova koje ovaj biznis nosi sa sobom i kao rezultat toga nastala je Andrea 360 –  naš, a verujemo i vaš poslovni superheroj.

Sve što vam je potrebno
za svakodnevno poslovanje

Andrea 360 drži sve pod kontrolom, od evidencije članova i njihovih članarina,
do upravljanja rezervacijama i evidencijom dolazaka, čak i kada vi niste tu.

Teretane

Fitnes studiji

Velnes centri

Škole sporta

Aktiviraj besplatan nalog

Šta dobijate u besplatnoj verziji Andrea 360
softvera za teretane, sportke, fitnes i velnes centre?

Andrea 360 u besplatnoj verziji sadrži preko 100 ključnih funkcija i blizu 50 izveštaja koji će vam pomoći da efikasnije upravljate svojim poslovanjem. U nastavku možete videti one zbog kojih vlasnici i menadžeri klubova širom Balkana obožavaju Andreu. Da li smo već pomenuli da je izuzetno je lak za upotrebu, pa vašim zaposlenima neće biti potrebna posebna obuka?

Evidencije o članovima

Sve na jednom mestu. Kontakt podaci, datum učlanjenja, datum poslednjeg dolaska, aktivne članarine i zakazane usluge, šta su kupovali i koliko su novca potršili, kada i koliko često dolaze, da li imaju dugovanja i kada im ističu paketi članstva.

Praćenje članova kojima ističe članarina

Verujemo da je bolje sprečiti nego lečiti. Zato, uz pomoć funkcije Crveni alarm (Red Alert), prikazujemo vam u realnom vremenu članove kojima ističu paketi članstva za četrnaest, deset, sedam, pet i tri dana, kao i one kojima paket članstva ističe sutra. Ovo vam omogućava da saznate koliko članova ukupno možete izgubiti u naredne dve nedelje i koliko novca gubite ako oni ne obnove svoje članarine. Mislimo da nema boljeg motiva da se adekvatno pripremite i sprečite gubitak članova.

Upravljanje rezervacijama

Na lak i jednostavan način zakažite personalne treninge, masaže, tretmane ili bilo koju drugu uslugu bez obzira da li je već plaćena ili će biti plaćena nakon dolaska na zakazani termin. Pratite zauzetost vaših trenera i prostorija gde se usluge pružaju. Verujemo da će vam se svideti opcija da pratite otkazane termine i da znate zašto su otkazani, a kada računate plate u izveštajima možete videti aktivnosti svakog zaposlenog – koliko sati je radio, broj urađenih termina i koliko novca je zaradio tokom meseca od izvršenih usluga.

Evidencija dolazaka

Evidentirajte dolazak i pratite zauzetost ormarića, ili uključite funkciju automatskog prijavljivanja i dajte mogućnost članovima da se samostalno prijave očitavanjem kartice ili QR koda sa naše mobilne aplikacije. Na ovaj način imaćete pregled prisustva članova u objektu u realnom vremenu, a kroz izveštaje o dolascima možete saznati koliko članova na dnevnom i mesečnom nivou poseti vaš klub, kao i učestalost i obrasce dolazaka za svakog člana ponaosob, što može biti korisno za kreiranje personalizovanih paketa i usluga.

Praćenje neplaćenih zaduženja

Zaboravite na pisanje dugovanja članova po  papirićima od kojih se pola izgubi i na napomene koje se zaborave.  Na jednom mestu imate prikaz svih članova koji nisu platili članarinu ili vodu koju su uzeli pre treninga, a kada otvorite profil člana koji ima dugovanje, mi smo se pobrinuli da to jasno vidite i odmah odreagujete. Kada član izvrši uplatu, Andrea 360 automatski ažurira status zaduženja kako bi ste izbegli neprijatnosti i tražili od člana da izmiri dugovanje kada je on to već učinio.

Praćenje iskorišćenih i preostalih termina

Uz Andrea 360, u svakom trenutku možete videti koliko je termina član već iskoristio i koliko mu je preostalo. Softver automatski beleži svaki termin, bilo da se radi o grupnom treningu, poseti teretani, masaži ili personalnom treningu. Svi ovi podaci su povezani sa profilom člana, što vam omogućava da imate sveobuhvatan uvid u njihove aktivnosti. Ova transparentnost direktno utiče na povećanje zadovoljstva članova.

Naplata u tri klika

Intuitivan i jednostavan za korišćenje, POS sistem omogućava vam da brzo obavite prodaju različitih proizvoda i usluga, uključujući članarine, pakete treninga i proizvode iz šanka ili protein bara. Sistem automatski prati stanje zaliha, tako da uvek znate koje artikle treba naručiti kako biste održali optimalan nivo zaliha. Svi podaci o kupovinama automatski se povezuju sa profilima članova, omogućavajući vam da imate kompletan pregled njihove potrošnje na jednom mestu. Izrada i štampanje računa je brzo i jednostavno, a računi se mogu slati članovima direktno putem emaila.

Izvor kontakata

Andrea 360 vam omogućava da zabeležite i precizno pratite kako je svaki novi član saznao za vaš fitnes centar, teretanu ili velnes centar, bilo da je u pitanju preporuka prijatelja, online oglas, društvene mreže, promotivni događaj ili neki drugi izvor. Praćenjem ovih podataka dobijate detaljne izveštaje koji vam omogućavaju da identifikujete najefikasnije kanale za privlačenje novih članova. Na ovaj način možete analizirati koje marketinške kampanje i strategije donose najbolje rezultate, optimizovati svoj marketinški budžet i povećati efikasnost promotivnih aktivnosti.

Nedozvoljeni ulasci

Andrea 360 softveru omogućava vam da efikasno pratite članove koji ulaze u vaš fitnes centar, teretanu ili velnes centar bez aktivne članarine. Softver automatski prepoznaje kada član bez aktivne članarine pokuša da uđe u klub, koristeći članske kartice ili druge metode identifikacije i šalje trenutna obaveštenja osoblju kluba kako bi moglo odmah da reaguje. Svi pokušaji nedozvoljenih ulazaka se evidentiraju u softveru, čime imate pregled članova koji su pokušali da uđu bez validne članarine.Informacije o nedozvoljenim ulascima su povezane sa profilima članova što vam omogućava da lako identifikujete one sa isteklom članarinom i kontaktirate ih radi obnove članstva.

Stopiranje i produžavanje članarina

Andrea 360 softver omogućava vam da privremeno pauzirate članarine članova u slučaju njihovih odsustava, poput odmora, povrede ili drugih ličnih razloga. Članarina se može ponovo aktivirati kada se član vrati, bez gubitka vremena koje je već plaćeno. Softver automatski računa nove datume isteka članarina nakon produžavanja ili stopiranja, smanjujući rizik od grešaka i olakšavajući administraciju. Sve promene u statusu članarina se automatski beleže i povezuju sa profilima članova, omogućavajući vam da imate sveobuhvatan pregled njihovih članarina i aktivnosti.

Izveštavanje u realnom vremenu

Andrea 360 pruža vam trenutni uvid u sve ključne informacije, uključujući dolaske članova, prodaju, stanje zaliha i finansijske izveštaje. Svi izveštaji su uvek ažurirani sa najnovijim podacima, omogućavajući vam da pratite performanse i rezultate bez odlaganja. Softver vam omogućava da prilagodite prikaze izveštaja prema vašim potrebama, fokusirajući se na najvažnije metrike za vaše poslovanje. Realno vreme izveštavanja smanjuje potrebu za manuelnim prikupljanjem i obradom podataka, čime se štedi vreme i povećava produktivnost. Sve izveštaje možete pregledati sa bilo kog uređaja – računara, tableta ili mobilnog telefona – bilo da ste u klubu ili van njega.

Počnite da koristite softver za manje od 24 sata

Andrea 360 softver je izuzetno lak za korišćenje. Bez ikakve obuke, za svega par sati možete uneti sve što je potrebno i početi sa radom. U slučaju da vam je pomoć ipak potrebna, snimili smo video lekcije koje će vas korak po korak voditi kroz postavku i upotrebu softvera, a uvek su vam dostupne naše kolege iz podrške.
 
 

Aktiviraj besplatan nalog

Dodatne supermoći Andrea360 besplatnog softvera za teretane

Prenos članarine na drugog člana
Zakazivanje početka važenja članarine
Slikanje i dodavanje slike na profil člana

Automatska evidencija dolazaka
Pretraga člana pomoću članske kartice
Evidencija zauzetosti ormarića

Praćenje zaliha robe (piće, odeća i aksesoari)
Slanje potvrde o plaćanju na email člana
Praćenje storniranih uplata

Aktiviraj besplatan nalog

Sigurnost

Vaši podaci su u potpunosti sigurni i isključivo Vi odlučujete ko će imati pristup njima.

Prilagodljivost

Andrea360 se u potpunosti može prilagoditi vašem načinu poslovanja bez potrebe za kompromisima.

Dostupnost

Andrea 360° softveru možete pristupiti sa bilo koje lokacije na svetu preko računara ili mobilnog telefona.