Popularnost fitnesa svakodnevno raste! Raste toliko da je preuzeo vodeću ulogu od fudbala za koji se govori da je najvažnija sporedna stvar na svetu.

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija Les Mills govore nam da je 78% celokupne svetske populacije starije od 18 godina fizički aktivno, a da 74% njih fizičku aktivnost sprovodi u fitnes centrima.

Drugo istraživanje koje je sprovela kompanija Nielsen research nakon pojave korona virusa govori nam da je 75% ispitanika izjavilo da je spremno da investira više u sport i rekreaciju.

Nema dileme, koliko god do sada delovalo neizvesno, pred fitnesom je svetla budućnost.

Postavlja se pitanje da li će biti dovoljno da poslujemo na isti način, dok očekujemo iste rezultate?

Danas kada živimo i poslujemo u doba digitalnih komunikacija, mobilnih aplikacija i interneta koji je svuda dostupan, potrošači se sve više navikavaju na individualan pristup i žele da sa “nama” budu na ti.

Upravo je to razlog zbog kojeg se razvija sve veći broj softverskih rešenja koje kompanijama omogućavaju individualni pristup svakom korisniku.

Takva rešenja se popularno nazivaju CRM sistemi.

Najpoznatiji CRM sistemi u poslovnom svetu su: Salesforce, Microsoft Dynamics, Hubspot CRM…

Da li su CRM sistemi dostupni i nama u fitnes & health industriji?

Za sada samo retkima, iz razloga što samo implementacija gore navedenih CRM sistema košta između pet i pedeset hiljada eura, a pored takvog softvera potreban nam je dodatni softver za menadžment članova.

To su bile loše vesti, a sada je vreme za dobre.

Andrea 360 vodeći softver za vođenje sportsko rekreativnih i wellness centara

Kompanija Andrea Solutions stoji iza softvera namenjenog fitnes i health industriji, i razvija svoj program Andrea360 na osnovama CRMa koji uključuje i osnovni deo poslovanja – menadžment članova.

Čak iako vam se iz ove perspektive ne čini tako, izbor adekvatnog softvera jedna je od najvažnijih odluka, koju treba da donesete u vezi sa svojim poslovanjem, jer će direktno uticati na razvoj i rast vašeg biznisa u narednih par godina.

Na besplatnom vebinaru koji će se održati u četvrtak, 20.08, sa početkom u 21 sat predstavićemo vam Andre360 – vodeće softversko rešenje namenjeno sportskim i fitnes centrima zasnovano na CRM prinicipima.

Predstavićemo Vam i dobre poslovne prakse koje danas primenjuje više od 100 klubova širom regiona, počevši od onih najvećih koji broje nekoliko hiljada članova pa sve do onih čiji su brojevi još uvek dvocifreni.

Bilo da vodite fitnes klub ili da ste personalni trener, vodite wellness ili beauty centar, kliknite na link ispod i prijavite se.

Učešće na vebinaru je besplatno, a za sve učesnike pripremili smo i jedno iznenađenje.