Teretane, sportski, velnes cetri, fitnes klubovi i studiji, kao i mnoge druge uslužne delatnosti biće u znatnoj meri ekonomski oštećene zbog pandemije izazvane korona virusom.

Pored naglog prekida priliva novca i činjenice da se taj prekid desio u trenutku kada dostiže vrhunac u toku godine, mnogo veća šteta biće naneta u narednim mesecima kada se bude radilo na ponovnom zadobijanju poverenja i vraćanju postojećih članova u klubove.

Ovakve aktivnosti svakako će zahtevati agresivniji pristup marketingu, prodaji i menadžmentu iskustvom članova, drugim rečima zahtevaće nova znanja i dodatne investicije.

Podrška našim partnerima od prvog dana

Od prvog dana, bilo nam je jasno kakve će posledice izazvati prekid poslovanja. Zato smo doneli odluku da našim partnerima stopiramo naplatu licenci, dok smo im istovremeno ostali na raspolaganju i pomagali da sprovedu sve aktivnosti koje su morali ili želeli sa ciljem da održe kontakt sa članovima ili kreiraju i ponude nove usluge.

Andre360 paket podrške bržoj stabilizaciji

Sa željom da damo doprinos što bržem oporavku fitnesa, sada idemo korak dalje.

Period stagnacije pametno smo iskoristili sa željom da spremni dočekamo ponovno otvaranje i budemo još veća podrška, ovog puta ne samo našim partnerima.

Kreirali smo paket podrške koji će uključiti edukacije iz gorepomenutih oblasti: marketinga, prodaje i menadžmenta odnosa sa članovima.

Pored edukacija svi koji se prijave za Andrein paket podrške imaće mogućnost da izaberu neku od naših godišnjih licenci sa 50% popusta i uz to će dobiti potpuno besplatnu podršku za implementaciju softvera koja uključuje i savete za optimizaciju poslovanja.

Raspored održavanja edukacija

Edukacije ćemo održati u vidu vebinara i to po sledećem rasporedu:

  • 03.07.2020. Petak: Marketing
  • 07.08.2020. Petak: Prodaja
  • 04.09.2020. Petak: Menadžment odnosa sa članovima

Zašto smo doneli odluku da ponudimo paket podrške?

Optimizacija poslovnih procesa, smanjenje troškova marketinga, aktivna prodaja i unapređenje odnosa sa članovima sada su ključ uspeha i to je upravo ono zbog čega smo razvijali Andreu i ono što će biti osnovni principi poslovanja koje donosi sve konkurentnije tržište.

Već smo napomenuli, da nam je od prvog dana jasno kakve će posledice izazvati prekid poslovanja. Takođe, svesni smo činjenice da ćemo se i mi razvijati samo i samo ako se fitnes tržište razvija i raste.

Stvar je jasna, potrebni smo jedni drugima!

Kako i do kada možete da se prijavite za paket podrške?

Iako broj korisnika našeg softverskog rešenja svakim danom raste i danas više od 100 fitnes klubova i studija u regionu zasniva svoje poslovanje na funkcionalnostima koje smo razvili, naš tim je i dalje relativno mali.

Rastemo zajedno sa našim partnerima i našim softverom koji je 2016. godine ugledao svetlost dana u novosadskom fitnes centru Šmek.

Ispred svega, želimo da održimo kvalitet usluge na koji smo navikli naše partnere, a da s druge strane svima vama koju uđete u program podrške pomognemo da uspešno implementirate i savladate rad sa Andreom kako bi od 01.09. bili spremni za rad i osetili prve benefite.

Upravo to je razlog zbog čega ćemo broj novih korisnika ograničiti na 50.

Prijave za program podrške počinju od 05.05.2020. i biće otvorene dok se ne popune mesta, a najkasnije do 31.06.2020. kako bismo na vreme počeli sa edukacijama i implementacijom.

Prijavu možete izvršiti popunjavam kontakt forme, nakon čega ćemo vas kontaktirati i pružiti dodatne informacije i odgovoriti na sva vaša pitanja.